EXPLORE US!
Me uskomme, että hyvä fiilis kameran takana heijastuu suoraan lopputulokseen. Jokainen projekti on meille mahdollisuus tuoda esiin luovuuttamme sekä nauttia uusista haasteista. Kaikilla työntekijöillämme on alan korkeakoulututkinnot ja polte luoda näyttäviä sisältöjä ajaa meitä eteenpäin. Ota siis yhteyttä, mikäli haluat meidät toteuttamaan seuraavaa projektiasi, vuokraamme henkilöstöämme myös alan muille tuotantoyhtiöille!
Elise Byman / Tuottaja, monikameraohjaaja
Elisen vahvuuksiin kuuluu kokonaisuuksien hallinta sekä monipuolinen kokemus erilaisista työtehtävistä studio- ja realitytuotannoissa. Elise on käsikirjottanut, ohjannut sekä tuottanut lyhytdokumenttielokuvan Tampereen elokuvajuhlille 2022. Hänelle on tärkeää, että ihmisistä sekä luonnosta pidetään huolta läpi tuotantoprosessin.
Aino Karasjoki / Kuvaaja, kamera-assistentti, leikkaaja
Aino toimii kuvaajana ja on myös yrityksemme kokenein kamera-assistentti. Hän tekee työnsä tarkasti ja intohimolla. Häneltä löytyy luovuutta, sisua ja huumoria vaikka koko työryhmälle. Ainon viimeisin tuotanto oli Disney+:n mukana lähes 3 kuukautta mm. Pohjois-Ruotsin maisemissa.
Veikka Sundberg / Kuvaaja, valaisija, leikkaaja
Veikka on taitava valaisija ja kuvaaja. Hän on työskennellyt valo-osastossa muun muassa Suomen ensimmäisessä Netflix-tuotannossa Dancebrothersissa.
Aapo Rainio / Toimitusjohtaja, tekninen tuottaja
Aapolla on vahva kokemus haastavista arktisista olosuhteista ja häneltä hoituu mikä vain toimenkuva kuvausryhmässä. Hän on rauhallinen ja tunnollinen tekijä, jonka kanssa on helppo tulla toimeen.
Back to Top