TIIMI
Aapo Rainio
CEO
Tämä herrasmies on videomaailman Albus Dumbledore. Todisteita velhoudesta löytyy jo Aapon nuoruudesta, sillä kaksi päivää hänen syntymänsä jälkeen Suomi voitti ensimmäistä kertaa jääkiekon maailmanmestaruuden. Aapo on kuvaushommissa rautainen ammattilainen ja  on ehtinytkin toiminimellään tuottamaan jo muun muassa ensimmäisen koko pitkän dokumenttielokuvansa. Aapo on pitkän linjan partiolainen ja retkeilijä, ja harrastustensa puitteissa tehnyt kasapäin mitä erilaisempia videoprojekteja. Aapo on myös valloittanut muun muassa Grönlannin kahteen otteeseen, molemmilla kerroilla kamera kourassa ja kuvakulmat mielessä.
Aino Karasjoki 
 Tämä taitava neitokainen on porukan nuorin, mutta juttujen perusteella voisi toisinaan luulla Ainon saapuneen raksakopista editointikoppiin. Aino on pirtsakka tapaus, joka täyttää huoneen valovoimaisuudellaan ja villillä huumorillaan. Ainon sydän sykkii valaisulle ja valosuunnittelulle. Aino hallitsee loistavasti myös editoinnin, niin liikkuvan kuvan kuin stillienkin kohdalla. Tarvittaessa tältä tehopakkaukselta onnistuu niin puuterin huiskuttelu, kuin villimmätkin kuvausmaskit.
Veikka Sundberg
Toripolliisia pakoon isolle kirkolle muuttaneen Oulun vahvistuksemme Veikan murre on yhtä leppoisaa kun mies itse. Nuorena ja hurjana skeittipoikana Veikka innostui kuvaamaan ja leikkaamaan omaa rullailuaan ja sillä tiellä hän on edelleen. Veikan vahvuuksiin kuuluukin nimenomaan videoiden kuvaaminen ja editoiminen. Tämän miehen kanssa ei musiikkipankkejakaan paljoa kaivata, sillä Veikan harrastuksiin kuuluu myös musiikin tekeminen ja säveltäminen. Veikan käsissä syntyy kaiken tämän lisäksi myös graafiset elementit erittäin näppärästi.
Alli Eräkorpi
Yrityksemme kulmakivi, tuottaja joka ratkaisee pulman jos toisenkin. Tämä idearikas reissumuija on helppo yllyttää mukaan projektiin kuin projektiin ja hyvä niin, sillä Alli hoitaa tuotannon järjestelyt viimeisen päälle. Luonnossa liikkuminen ja retkeily on lähellä hänen sydäntään ja tästä merkkinä myös pitkä partioura. Jos Allilta kysytään että kesä vai talvi, niin hänen ei tarvitse edes vastata ääneen. Lumi ja pakkanen ovat hänelle kuin pasta italialaiselle. Aiempaa työkokemusta Allilla on vuoden ajan YLE:n Uudesta päivästä.
Back to Top